Kuka olen?

Perustaja / Mikke Leskinen

Hei, olen Mikke, yrityksen ylpeä perustaja. Opiskelen tällä hetkellä tietojenkäsittelytieteitä yliopistossa ja olen jo pienestä pitäen unelmoinut yrittäjyydestä IT-alalla.

Minulla on laaja kokemus nettisivujen rakentamisesta, joka alkoi harrastuneisuuden ja opintojen kautta. Olen saanut syventää tietämystäni ja taitojani alalla, ja nyt voin ylpeänä tarjota tätä osaamista yrityksemme palveluiden kautta.

Työelämässä olen saanut arvokasta kokemusta toimiessani pienyrittäjien kanssa. Tämä on auttanut minua ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja asettumaan heidän asemaansa. Olen aina valmis kuuntelemaan asiakkaitamme ja varmistamaan, että tarjoamamme ratkaisut vastaavat heidän tarpeitaan.

Yrityksen perustaminen on minulle intohimon pohjalta tehty päätös. Pyrimme tarjoamaan laadukkaita palveluita, joissa asiakkaan tarpeet ovat etusijalla.

Olemme innoissamme voidessamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja toteuttamaan unelmiasi. Olipa kyse sitten nettisivujen suunnittelusta ja kehittämisestä, teknisestä tuesta tai digitaalisista ratkaisuista, me olemme täällä tarjoamassa sinulle parasta mahdollista palvelua.

Kiitos, että vierailit sivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa juuri sinua.

Uudet verkkosivut harkinnassa?

Luomme sinulle verkkosivut, jotka yrityksesi ansaitsee. Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Scroll to Top